Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

Bezorginformatie

Wij bezorgen al onze apparaten door heel Nederland. het maak niet uit hoeveel apparaten u besteld. Wij laten u telefonisch weten wat de bezorgdatum en tijdvak wordt. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, ontvangt u een bevestiging van de bestelling per email, waarna het bestelde artikel bij u z.s.m. wordt afgeleverd. Geeft u hierbij duidelijk aan wat uw wensen zijn qua levering. U kunt hierbij denken aan leveren tot over de deur drempel of evt. tegen meerprijs het apparaat naar boven te laten tillen en/of aansluiten.


Leveren op de Waddeneilanden is niet mogelijk.


Bezorgkosten

Binnen 50 KM: €19.95

Buiten de 50 KM: €34.95


Levering

 Wij bezorgen het product bij u thuis op iedere plek op de begane grond.. Als u in een flat woont kunnen wij het apparaat met de lift bij u thuis bezorgen.

Let op! U dient op de afgesproken bezorgdatum aanwezig te zijn. Indien u niet aanwezig bent, zullen de extra verzendkosten voor uw rekening zijn.


Levertijd

U word telefonisch op de hoogte gesteld wat het leverdatum en het tijdvak van de levering.


Afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling te komen afhalen bij ons in de showroom/winkel. Ons adres is Schoepenweg 71, 8243PX te Lelystad


Naar boven tillen

Het is bij ons ook mogelijk om het apparaat naar boven te laten bezorgen. De kosten hiervan zijn €24,95. Dit houd in dat wij het product t/m 3e verdieping hoog kunnen leveren.


Oude apparaat meenemen

Wij kunnen uw oude overtollig apparaat kosteloos voor uw afvoeren, mits deze is afgekoppeld en beneden staat. Apparaten die meegenomen zijn, kunnen niet meer terug gehaald worden.


Apparaat aansluiten

Wij kunnen het apparaat aansluiten op een bestaande aansluiting (zonder trekschakelaar). Dit houd in het kort in: wij sluiten het apparaat aan op de waterleiding, afvoer en elektriciteit en zorgen er voor dat het apparaat waterpas staat. De kosten hiervan zijn €14,95,-


Apparaat aansluiten op trekschakelaar

Wanneer uw wasmachine of wasdroger in de badkamer of op een andere vochtige plaats staat, kan deze soms moeten worden aangesloten op een trekschakelaar. Dit kunt u als extra service door ons laten doen. De kosten hiervan zijn €29.95


Helaas, wij doen geen gasaansluitingen en daar ook geen toebehoren voor verkopen (gasslang, koppelingen en gastape.)

Overige bezorginformatie.

Wij doen ons uiterste best om het bestelde artikel z.s.m. en op tijd bij u af te leveren, mocht de bezorger onverhoopt verlaat zijn, dan word u op de hoogte gesteld middels telefoon of email.