Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

Bezorginformatie

Wij bezorgen al onze apparaten door heel Nederland GRATIS, het maak niet uit hoeveel apparaten u besteld. Het apparaat word binnen 3 dagen bij u thuis bezorgd. Wij laten u telefonisch weten wat de lever datum en tijdvak wordt. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, ontvangt u een bevestiging van de bestelling per email, waarna het bestelde artikel bij u z.s.m. wordt afgeleverd. Geeft u hierbij duidelijk aan wat uw wensen zijn qua levering. U kunt hierbij denken aan leveren tot begane grond, of naar een verdieping, wel of niet aansluiten?


Leveren op de Waddeneilanden is niet mogelijk.


Let op! U dient op de aangegeven lever datum aanwezig te zijn. Indien u niet aanwezig kunt zijn, zullen de extra verzendkosten voor uw rekening zijn.
Levering


Wij leveren binnen heel Nederland gratis, ongeacht het aantal apparaten. Voor de levering binnen heel Nederland rekenen wij geen bezorgkosten. Wij bezorgen dan het product bij u thuis over de drempel. Als u in een flat woont kunnen wij het apparaat met de lift bij u thuis over de drempel bezorgen.


Levertijd

Wij bezorgen de producten binnen 3 dagen bij u thuis, ongeacht het aantal apparaten. U word telefonisch op de hoogte gesteld wat het leverdatum en het tijdvak van de levering.


Afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling te komen afhalen bij ons in de showroom/winkel. Ons adres is Schutweg 47 8243 PC Lelystad.


Naar boven tillen

Het is bij ons ook mogelijk om het apparaat naar boven te laten bezorgen. De kosten hiervan zijn 19,95. Dit houd in dat wij het product t/m 3e verdieping hoog kunnen leveren.


Oude apparaat meenemen

Wij kunnen uw oude overtollig apparaat kosteloos voor uw afvoeren, mits deze is afgekoppeld en beneden staat. Apparaten die meegenomen zijn, kunnen niet meer terug gehaald worden.


Apparaat aansluiten

Wij kunnen het apparaat aansluiten op een bestaande aansluiting (zonder trekschakelaar). Dit houd in het kort in: wij sluiten het apparaat aan op de waterleiding, afvoer en elektriciteit en zorgen er voor dat het apparaat waterpas staat. De kosten hiervan zijn €9,95,-


Apparaat aansluiten op trekschakelaar

Wanneer uw wasmachine of wasdroger in de badkamer of op een andere vochtige plaats staat, kan deze soms moeten worden aangesloten op een trekschakelaar. Dit kunt u als extra service door ons laten doen. De kosten hiervan zijn 19.95


Overige bezorginformatie.

Wij doen ons uiterste best om het bestelde artikel z.s.m. en op tijd bij u af te leveren, mocht de bezorger onverhoopt verlaat zijn, dan word u op de hoogte gesteld middels telefoon of email.