Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .
Miele G 4310 SC

Koopt u een B-KEUS Witgoed?

Een B-Keus witgoed is nieuw, maar met schoonheidsfoutjes, bijv een krasje of deukje

Koopt u een 2E-HANDS Witgoed?

Een tweedehands witgoed is gereinigd, gekeurd en heeft garantie!

Flevo Witgoed biedt aan: Miele G 4310 SC - Vrijstaande vaatwasser - RVS

Productbeschrijving
De Miele G 4310 SC heeft ruimte voor 13 couverts, zodat je zelfs na een driegangendiner voor 13 personen al het servies in de vaatwasser kan reinigen. In het dagelijks leven zal je meer te maken hebben met een combinatie van servies, glazen, potten en pannen, maar ook daarvoor is altijd voldoende plek dankzij de flexibele rekindeling. De vaatwasser heeft energielabel A++ en verbruikt jaarlijks slechts 299 kWh. Het bestek leg je in de handige besteklade. De maximale temperatuur van 75°C maakt snel vaat met aangekoekte etensresten weer helemaal schoon, zonder vlekken en strepen. Door de ComfortClose functie gaat de deur bijzonder makkelijk open en dicht, en blijft in de gewenste stand staan.

Besteklade
De besteklade – uitgevonden door Miele – biedt allerlei voordelen: alle bestekdelen liggen los van elkaar, wat krasvorming voorkomt. Vuil wordt zorgvuldig verwijderd en het bestek wordt perfect gedroogd. Bovendien kan het comfortabel en hygiënisch uit het apparaat worden gehaald.

Klasse in vorm en functie
Ergonomische rekgrepen maken het in- en uitruimen veel makkelijker. Eersteklas materialen benadrukken de hoge kwaliteitseisen. Geniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de deur. De deur blijft in elke gewenste stand staan.

In hoogte verstelbaar bovenrek
Bij alle Miele-vaatwassers kan het bovenrek kinderlijk eenvoudig in hoogte worden versteld – ook in schuin geplaatste positie. In totaal zijn er negen standen mogelijk. Zo kunt u de ruimte in de vaatwasser altijd optimaal benutten.

MultiComfort-gedeelte in het onderrek
In het nieuwe en unieke MultiComfort-gedeelte kunnen borden van uiteenlopend formaat (tot 35 cm Ø) verdeeld over drie rijen worden afgewassen. Ook snijplanken, dienbladen en bijvoorbeeld schalen of glazen kunnen daar ruimtebesparend worden geplaatst. Bij sommige modellen kan van het hele onderrek heel eenvoudig een grote vlakke ruimte worden gemaakt voor grote pannen en lastig te hanteren vaatwerk.

Tot 40% energie besparen
Dankzij ThermoSpaar® kunt u elke Miele-vaatwasser aansluiten op een warmwateraansluiting tot 60 °C. Daarmee kan het energieverbruik met wel 40% worden verminderd en de programmaduur met maximaal 9%. Het energieverbruik is daardoor in het programma Speciaal maximaal 0,4 kWh.
bedieningspaneel voor ergonomische bediening en gemakkelijk aflezen.

Bescherming tegen waterschade is gegarandeerd
Ter bescherming tegen waterschade zijn alle Miele-vaatwassers voorzien van het Waterproof-systeem. Mocht er schade zijn als gevolg van een defect aan het waterbeveiligingssysteem, dan bent u daarvoor 20 jaar lang volledig verzekerd. Miele neemt in de garantievoorwaarden bij het waterbeveiligingssysteem de kosten op van schade die voortvloeit uit het gebruik van het systeem. Dit vereist een professionele installatie.Toon minderMeer weten over?

  • Miele


Over Miele

  • Bekijk de Miele pagina
  • Bekijk alle artikelen van Miele


'Miele. Immer besser', luidt de slogan. En dat is zeker waar. Het merk vol met witgoedproducten voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die er zijn. Kwaliteit is per slot van rekening het toverwoord bij het Duitse merk. En dat merk je aan alle producten. Alle apparaten van Miele gaan net iets soepeler en gemakkelijker te werk dan van haar concurrenten. Door de hoge kwaliteit van het witgoed gaan de producten lang mee. Uiteindelijk bespaar je hierdoor dus flink. Het merk heeft alles in huis op het gebied van huishoudelijke producten die jij nodig hebt. Van wasmachines tot stofzuigers en kookplaten: je hoeft niet verder te zoeken. Miele is de enige in haar soort die ervoor zorgt dat een apparaat lang meegaat, op een duurzame manier is gemaakt én er ook nog eens stijlvol uitziet. Maak jouw huis af met Miele en je krijgt er geen spijt van.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Miele G 4310 SC

Gratis bezorging in heel Nederland

Naar boven tillen (€19,95)

Naar boven tillen en plaatsen op elk gewenste plek/verdieping.

Aansluiten (vanaf €9,95)

Op bestaande/bruikbare aansluiting of enkelvoudige trekschakelaar.

Oud witgoed meenemen (gratis)

je oud witgoed nemen we gratis voor je mee.

  • Bekeken: 907
  • Merk: Miele
  • Model: G 4310 SC
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €575,00
  • Excl. BTW: €475,21

Tags: Miele, 4310, Inbouw, vaatwassers