Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .
Bosch SMU25AS00E Serie 2 - Onderbouw vaatwasser - RVS

Koopt u een B-KEUS Witgoed?

Een B-Keus witgoed is nieuw, maar met schoonheidsfoutjes, bijv een krasje of deukje

Koopt u een 2E-HANDS Witgoed?

Een tweedehands witgoed is gereinigd, gekeurd en heeft garantie!

Productbeschrijving

Deze Bosch SMU25AS00E Serie 2 onderbouw vaatwasser. Deze vaatwasser werkt opvallend stil, is dubbel zo snel, biedt levenslange waterschade garantie en heeft diverse slimme sensoren. Daarnaast kun je rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor vele jaren aan schone vaat!

Bij deze Bosch vaatwasser blijft de voorkant zichtbaar, de zijkanten worden ingebouwd en is daarmee geïntegreerd in de keuken. Bekijk de afbeeldingen voor de afmetingen.

Starten op elk gewenst moment

Wil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts.

Beladingssensor, bespaar water en energie

Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemt op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.

AquaSensor, bespaar water en energie

Door de AquaSensor wordt het spoelwatervolume geoptimaliseerd. Vaat wat erg vuil is wordt eerst goed afgespoeld en wordt het aantal spoelgangen op de vervuilingsgraad afgestemt.

EcoSilence Drive, voor een betere reiniging.

Deze vaatwasser beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.

ActiveWater, verbruik minder water

Met de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie.

DoseerAssistent

Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent en is geschikt voor 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid.

AquaStop, voorkomt waterschade

Bij lekkage wordt er direct actie ondernomen door het AquaStop systeem. Dit systeem bestaat uit een mechanisch ventiel in de toevoerslang en een visueel display. Zodra er lekkage is zal de watertoevoer automatisch worden stilgelegd. Op deze manier heb je geen waterschade.

Programma's
  • 5 Programma's: Intensief 70 °C - Auto 45-65 °C - Eco 50 °C - Snel 65 °C - Voorspoelen
  • varioSpeed
Hoogtepunten van de Bosch SMU25AS00E
  • Starttijdkeuze - Beladingssensor - AquaSensor - EcoSilence Drive TM - ActiveWater - Glasbeschermingssysteem - AutomaticPrograms - AquaStop - Doseerassistent - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Vario servieskorven

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Bosch SMU25AS00E Serie 2 - Onderbouw vaatwasser - RVS

Gratis bezorging in heel Nederland

Naar boven tillen (€19,95)

Naar boven tillen en plaatsen op elk gewenste plek/verdieping.

Aansluiten (vanaf €9,95)

Op bestaande/bruikbare aansluiting of enkelvoudige trekschakelaar.

Oud witgoed meenemen (gratis)

je oud witgoed nemen we gratis voor je mee.

  • Bekeken: 239
  • Merk: Bosch
  • Model: SMU25AS00E
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €449,00
  • Excl. BTW: €371,07

Tags: Bosch, SMU25AS00E, Serie, Onderbouw, vaatwasser, RVS, Vaatwassers