Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .
AEG KMS361000M inbouw combi oven

Koopt u een B-KEUS Witgoed?

Een B-Keus witgoed is nieuw, maar met schoonheidsfoutjes, bijv een krasje of deukje

Koopt u een 2E-HANDS Witgoed?

Een tweedehands witgoed is gereinigd, gekeurd en heeft garantie!

Omschrijving AEG KMS361000M


  Al de smaak, half de tijd
  CombiQuick oven is de snelste weg naar uitzonderlijke smaken en spannende gerechten Een heerlijk sappige gebraden kip, een romige Dauphinoise, een rijke rundsstoofpot, allemaal in de helft van de tijd van een conventionele oven klaar. De CombiQuick oven is de snellere weg naar uitzonderlijke smaken en geweldige gerechten, en combineert warmelucht met de snelheid van een magnetron voor de afwerking en texturen van een conventionele oven in een compacte ruimte. Vanaf nu is tijd geen belemmering meer voor smaak.

  Overal gelijkmatig gegaard
  Het slimme Hot Air-convectiesysteem zorgt ervoor dat de warme lucht gelijkmatig in de ovenruimte circuleert voor een sneller en energiezuiniger bereidingsproces. Met deze oven betekent energie-efficiënt gebruiken ook effectiever koken. Het beschikt over een nieuw convectiesysteem HotAir dat ervoor zorgt dat de hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. Het gevolg is dat de oven sneller opwarmt en dat de bereidingstemperatuur met 20% vermindert waardoor u tijd en energie bespaart.

  Bespaar ruimte zonder functionaliteit in te boeten
  Met deze compacte combinatiemagnetron kunt u gerechten bereiden, grillen, opwarmen of ontdooien op hetzelfde hoge niveau als bij de grotere modellen. Met deze compacte magnetron kunt u gerechten bereiden, grillen, opwarmen of ontdooien op hetzelfde hoge niveau als bij een groter model. Zo haalt u het beste uit de ruimte in uw keuken en kunt u een grote hoeveelheid verschillende gerechten in één compact apparaat bereiden.

  Een snellere manier om te bakken en braden
  Een efficiënte manier om te grillen, toasten, bakken of braden. Deze zeer doeltreffende grill werkt sneller dan traditionele ovens, en zal uw gerechten perfect bakken, braden en koken. Uiterst nauwkeurig, elke keer weer

  Met het zeshoekige timerdisplay hebt u de precieze bereiding van uw gerechten nog beter in de hand
  Het geavanceerde zeshoekige timerdisplay laat u de bereiding nog beter regelen. Door de start-/stoptijden in het heldere lcd-scherm in te geven, start en stopt de oven automatisch zoals u heeft ingesteld. Zo bent u zeker dat uw oven uiterst nauwkeurig is, zelfs als u even niet in de buurt bent.

  Lage deurtemperatuur voor veilig gebruik
  De 'Safe to Touch Plus' deur zorgt ervoor dat de buitenkant van de deur koel blijft. Dankzij de 'Safe to Touch Plus' deur is de buitenkant van de ovendeur altijd koel voor een veilig gebruik. Functies: IsoFront plus

Functies: IsoFront plus

Dankzij de Isofront® Plus-deur met warmtereflecterende bekleding wordt de warmte binnen de oven gehouden en blijft de buitenkant van de oven koeler. De buitendeur wordt maximum 30°C warmer dan de kamertemperatuur.

 

Functies: MaxiKlasse

Functies: MaxiKlasse

Met 74 liter inhoud bieden de MaxiKlasse Ovens van AEG aanzienlijk meer ruimte dan een oven met standaardafmetingen. Dit komt zowel door een grotere hoogte (+4,5 cm) als ook door een grotere breedte (+4,2 cm) tot uitdrukking

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

AEG KMS361000M inbouw combi oven

Wij leveren door heel Nederland gratis

Naar boven tillen?

Vraag naar de mogelijkheden.

Aansluiten (vanaf €9,95)

Op bestaande/bruikbare aansluiting of enkelvoudige trekschakelaar.

Oud witgoed meenemen (gratis)

je oud witgoed nemen we gratis voor je mee.

 • Bekeken: 3316
 • Merk: AEG
 • Model: KMS361000M
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • €525,00
 • Excl. BTW: €433,88

Tags: AEG, KMS361000M, inbouw, combi, oven, Inbouw, apparaten